dijous, 7 de febrer del 2013

COMIAT

Benvolguts amics, perdoneu el retard a respondre però he esperat a conèixer les vostres opinions per decidir el que calia fer.
Per raons diverses, s'aprecia un cert cansament en les trobades i em sembla que ha arribat el moment de cancel·lar-les, o deixar-les en standby una temporada.
De totes maneres, crec que ens hem de felicitar d'haver mantingut aquesta tertúlia gairebé durant 5 anys, amb un nivell prou interessant. Personalment per mi ha estat una experiència molt agradable haver compartit taula i debat amb tots vosaltres, que espero repetir sempre que vulgueu.
Teniu a la vostra disposició els correus de tothom.
Ben cordialment
Pere Lleonart

 

Hola Pere, Hola Angels,
Vaig rebre el missatge sobre el que semblava era el preludi del que acabéu de dir. A les hores no vaig saber reaccionar.
Crec que el desànim col.lectiu al qual ens veiem avessats donada la situació del país ,ha tingut també les seves repercussions en iniciatives com la del grup de debat.
No crec pas que la corba descendent en la participació en les tertúlies es degui a la manca d'interès en els temes o persones proposades, sinò en el desànim general.
Us agraeixo hagueu comptat amb mí. He après un munt de coses.
Potser un temps de calma ens anirà bé, i convido fermament als joves que han participat en les nostres trobades a proposar-nos temes i persones de llur interès, que des d'els seus punts de vista i d'acord amb llur generació i ideologies ens animin a pensar que deixarem un mon millor que el que nosaltres hem bastit.
Un petò, i fins aviat.
Núria Roure

 

 

Pere, jo he vingut els últims temps i només et puc dir que les he trobat molt interessant i útils. Moltes gràcies per l’esforç i la tasca feta doncs d’aquets grups n’hi han pocs avui en dia a Mataró. Desitjo que ens puguem retrobar en altres reunions i trobades per compartir els esdeveniments i tendències que s’estan produint en el nostre entorn econòmic i social.

Una forta abraçada.

Josep María Font

 

 

Pere,

comparteixo la idea de què ens hem de felicitar per aquesta iniciativa de 5 anys ...

i sobretot felicitar-te a tu i els qui t'han ajudat !

No havia contestat fins ara perquè jo mateix no tinc massa clar el seu interès.

Tinc la impressió de què, a més de parlar, ara toca, és urgent, reaccionar, actuar.

Personalment, m'agradaria trobar cercles on poder impulsar, d'alguna manera,

la regeneració democràtica radical que el país necessita (Catalunya, primer i Espanya sobretot ...)

Com fer-ho i amb qui ?

Hi dono voltes.

Seguim en contacte,

Pep Molsosa

 

 

Bon Dia Pere

La veritat es que sap greu que , s’acabi’n les trobades,no se quina pot ser la raó, però, en general crec que ell nivell dels convidats a estat molt alt, i t’asseguro que per mi a sigut molt interessant, però no sempre es fàcil combinar el dia, dia de la empresa amb les trobades.

T’agraeixo molt que comptessis amb mi, per les trobades i no dubtis en tornar a avisar-me , si de nou torna’s a fer els sopas.

Salutacions i una abraçada

Xavier Borrell

 

 
Benvolgut Pere
En primer lloc disculpar-me per no haver respost abans al correu en que ens demanaves opinió sobre la continuïtat de les trobades.
He estat fora de circulació i, tot i que lamento la decisió i que espero resulti tant sols en una pausa no molt extensa, permetem que comparteixi amb tothom les respostes al que ens preguntaves.
Al meu entendre, tal i com vaig insinuar en relació amb el sopar amb Anton Costas, el canvi de lloc no va afavorir la qualitat de la tertúlia.
Si bé fou positiva la variació inicial del menú i la facilitat d'aparcament, no disposar d'un menjador exclusiu i per tant estar exposats al nivell de sorolls derivat del grau d'ocupació condicionà la capacitat d'entendre les exposicions i d'implicar intensivament a tothom en el debat.
Així doncs, i esperant una nova convocatòria, desitjaria que trobéssim un lloc de reunió no compartit amb d'altres comensals i que comparteixis aquest correu amb tota la llista de convocatòria.
Amb tot el meu agraïment per les oportunitats que ens has ofert per intercanviar opinions i enriquir els nostres coneixements i relacions interpersonals.
Domingo Jaumandreu

 

 Estimat Pere,

Ha estat una bona que he gaudit. Així que gràcies per haver-me convidat i fins aviat!

Una abraçada,

Joan Pera

 

 

Pere, només felicitar-te per l'iniciativa.

Realment ha sigut enriquidor!

De totes formes no veig malament fer-ne alguna, 3 ó 4 cops l'any,

per no perdre aquesta oportunitat.

Una abraçada!

Esteve Vilaseca

 

 

Bon dia Pere i Àngels,

Encara que m’he incorporat tard als sopars tertúlia, us agraeixo la vostra confiança i la possibilitat de compartir taula amb vosaltres i els ponents que he conegut. Per a mi ha estat una experiència molt interessant i enriquidora, que si voleu continuar més endavant, encantat.

Una abraçada i a reveure.

Pitu Martí

 

 

Benvolgut Pere:

Per la meva banda he estat molt content i honrat d’acudir a les tevés invitacions. He vingut sempre que he pogut.

Si la teva salut ho permet, el darrer divendres tenies un aspecto magnífic, i tens il·lusió val la pena continuar.

En cas que es continuï, jo farè esforç per atraure algún convidad del Maresme que pugui encaixar.

A mi em sembla que no importa tant el convidat com el taranná dels asistents i el ordre del debat.

Te molt mèrit atreure convidats ja que Mataró no es el 7Portes. Tu ho has fet molt bé I a més has portat gent al 7Portes.

Estic a l teva disposició.

Jaume Montero.